Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Δελτίο Τύπου - ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - Εκδήλωση "Σχολικός και Διαδικτυακός Εκφοβισμός"

Δελτίο Τύπου  -   Ηλιούπολη, 12/05/2015
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
enwsigonewnilioupolis@gmail.com

Σχολικός και Διαδικτυακός εκφοβισμός. 
Εκδήλωση της Παρασκευής, 8 Μαίου 2015 στο Θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της Ένωσής μας με θέμα τον Σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό. Θέλουμε να ευχαριστίσουμε τις κυρίες Ανθή Βασιλακοπούλου και Σόνια Κοντογιάννη για την συμμετοχή και την πολήτιμη βοήθεια που έδωσαν στην ανάπτυξη ενός τέτοιου θέματος με την εμπειρία και την επιστημονική κατάρτιση που διαθέτουν. Την εκδήλωση χαιρέτισε προλογίζοντας εκ μέρους του Δήμου Ηλιούπολης η Αντιδήμαρχος Παιδείας Αικατερίνη Μαρκουλάκη ενώ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης κος Σεφτελής, ο Αντιπρόεδρος κος Καλαντίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη των Δημοτικών Παρατάξεων, Η Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Μ. Παπαμαύρος και πολλοί Γονείς και μέλη των ΔΣ των Συλλόγων Γονέων της Πόλης μας. Στην συζήτηση που ακολούθησε έγινε αντιληπτό ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός για την έκταση που έχει πάρει ο Σχολικός και Διαδικτυακός εκφοβισμός στην χώρα μας καθώς η εξέλιξη του σε κοινωνικό φαινόμενο μας κρούει ήδη τον κώδωνα του κινδύνου.
Έχουμε πρόθεση να πάρουμε και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες, πιστεύουμε όμως πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου η Πολιτεία να αναλάβει την ευθύνη που έχει απέναντι στα παιδιά μας, να προσεγγίσει με ευθύνη το θέμα αυτό, να το εντάξει "χθες" κιόλας στην παιδεία έτσι ώστε η γνώση να γίνει ο πρώτος πυλώνας αντιμετώπιης του φαινομένου σε μερικά χρόνια.

Παρακολουθούν φωτογραφίες της εκδήλωσης:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ

  Αγαπητοί γονείς, Ήρθε η ώρα για τις βασιλόπιτές μας, τις οποίες αποφασίσαμε να "κόψουμε" την πρώτη βδομάδα του Φλεβάρη μιας και ...