Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ

Δημιουργείται σχολική χορωδία με πρωτοβουλία της κας Αθανασάκου, καθηγήτριας Μουσικής του σχολείου., η οποία θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα – Τρίτη και Πέμπτη, μετά το τέλος των μαθημάτων: 14:00 – 14:40. Ειδικότερες πληροφορίες αναφέρονται στο ενημερωτικό σημείωμα που έχει μοιραστεί από το σχολείο στα παιδιά.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ

Αγαπητοί γονείς, το 2ο γυμνάσιο Ηλιούπολης και συγκεκριμένα η καθηγήτρια μουσικής κα. Αθανασάκου Μαρία-Ελένη, θα ήθελε να σας ενημερώσει, σχετικά με τη σύσταση σχολικής χορωδίας. Η χορωδία θα πραγματοποιείται μετά το τέλος των μαθημάτων, 2-2:40, 2 από τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, μετά από συνεννόηση με τους συμμετέχοντες μαθητές. Σε περίπτωση που κάποιοι μαθητές μπορούν μόνο τη μία από τις 2 μέρες, επίσης μπορούν να το δηλώσουν. Παρακαλούνται οι μαθητές που ενδιαφέρονται, να επιστρέψουν την παρούσα δήλωση συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον γονέα τους.

Ο/Η …………………………………………………………………………………….. δηλώνω, ότι επιτρέπω στο/η γιο/κόρη μου ……………………………………………………………………………, μαθητή/τρια της ……….τάξης του 2ου Γυμνασίου Ηλιούπολης, να συμμετάσχει στη σχολική χορωδία που θα πραγματοποιείται μετά το τέλος του σχολικού ημερήσιου προγράμματος και 2 από τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη (υπογραμμίστε ή κυκλώστε την ημέρα ή τις 2 ημέρες που μπορεί ο μαθητής να παραμένει στο σχολείο μετά το τέλος των μαθημάτων: Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη).

20/10/2015
Ο/Η υπογεγραμμένος,                                                                                                                 



……………………………………………………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ

  Αγαπητοί γονείς, Ήρθε η ώρα για τις βασιλόπιτές μας, τις οποίες αποφασίσαμε να "κόψουμε" την πρώτη βδομάδα του Φλεβάρη μιας και ...