Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της Β΄ τάξης στην Καλαμάτα

Σε συνέχεια σχετικής ενημέρωσης που έχετε λάβει ως προς την τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της Β΄ τάξης στην Καλαμάτα, σας ενημερώνουμε επιπλέον για τα εξής:                                                  
H καταληκτική ημερομηνία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και την αποστολή της σχετικής βεβαίωσης στο σχολείο είναι η Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου. Παρακαλούνται όσοι γονείς έχουν συμφωνήσει να πάρει μέρος το παιδί τους στην εκδρομή, να στείλουν το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη συμπληρωμένο το σχετικό έντυπο, προκειμένου το σχολείο να συγκεντρώσει τον αριθμό των  μαθητών που ενδιαφέρονται, για να μπορέσει να την πραγματοποιήσει. Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας είναι απαραίτητο να συμμετέχει το 70% των παιδιών της Β΄ τάξης προκειμένου να πραγματοποιηθεί. Σημειώνεται ότι  η προκαταβολή είναι 50 € και θα πρέπει να δοθεί μαζί με την βεβαίωση ενώ θα υπάρξει μέριμνα από το σχολείο ώστε να υποστηριχθούν οι μαθητές που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.                                                                      
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή επιπλέον ενημέρωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Δ/νση του σχολείου.                                                                                                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ

  Αγαπητοί γονείς, Ήρθε η ώρα για τις βασιλόπιτές μας, τις οποίες αποφασίσαμε να "κόψουμε" την πρώτη βδομάδα του Φλεβάρη μιας και ...