Τρίτη 26 Απριλίου 2016

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ-ΕΡΓΑΣΙΩΝ


Στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2015-2016 υλοποιήθηκαν – ανάμεσα σε άλλα – πρόγραμμα ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ καθώς και διαθεματική εργασία με θέμα το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

Η παρουσίαση αυτών των δράσεων θα γίνει στο σχολείο μας, το 2ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης, από 10-11 Μαΐου 2016 και θα είναι ανοικτή σε μαθητές και γονείς. Συγκεκριμένα:

Α. Την Τρίτη 10  Μαΐου σε αίθουσα του 1ου ορόφου  του σχολείου θα παρουσιαστούν δυο Προγράμματα Αγωγής Υγείας με θέματα «ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ» και «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» από τους υπεύθυνους καθηγητές Βάκα Θεοδώρα και Δάφνο Ελευθέριο. Η παρουσίαση θα γίνει κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου, κατόπιν συνεννόησης με την Διεύθυνση και τον Σύλλογο Διδασκόντων.

Β. Την Τρίτη 10 και την Τετάρτη 11 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου θα λειτουργεί  εγκατάσταση με θέμα «ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ». Θα περιλαμβάνει ζωγραφικά έργα όλων των μαθητών του σχολείου σχετικά με το θέμα με παράλληλη προβολή βίντεο που εκπονήθηκε από τους μαθητές του Γ2 στο πλαίσιο διαθεματικής εργασίας με τίτλο «Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ». Υπεύθυνοι καθηγητές  οι  Κεφαλά Θεοδώρα και Δάφνος Ελευθέριος.


Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ

  Αγαπητοί γονείς, Ήρθε η ώρα για τις βασιλόπιτές μας, τις οποίες αποφασίσαμε να "κόψουμε" την πρώτη βδομάδα του Φλεβάρη μιας και ...