Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

3ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 19-10-2016 - ΛΗΞΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
«ΔΕΛΜΟΥΖΕΙΟ»

 3ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ  ΤΕΤΑΡΤΗΣ 19-10-2016

ΛΗΞΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες


Τα παιδιά όπως και χθες, προσήρθαν το πρωί στην αυλή του σχολείου και ζήτησαν να συγκεντρωθούν, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών  τους, παρουσία της Διεύθυνσης και του Συλλόγου μας.

Ακολούθησε δίωρη συζήτηση μεταξύ παιδιών και του εκπροσώπου του Συλλόγου Γονέων, κυρίως γύρω από τα αιτήματα που έχουν κατατεθεί από τα παιδιά. Με το τέλος της συζήτησης οι μαθητές αποφάσισαν να τερματίσουν την κατάληψη, άνοιξαν τις εισόδους του κτιρίου και επανατοποθέτησαν τους κάδους στις θέσεις τους.

Από την επόπτευση του χώρου από την Διεύθυνση του σχολείου δεν παρατηρήθηκε καμία ζημία στο κτίριο και στις υποδομές του σχολείου.

Θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε τρία χαρακτηριστικά σημεία – ερωτήσεις,  από  αυτά που έθεσαν τα παιδιά,  τα οποία ειπώθηκαν από καρδιάς και κάποια με κόκκινα μάτια:
  • Τι έχετε κάνει ?
  • Αφού τα ξέρετε, γιατί δεν τα λύνετε τα προβλήματα ?
  • Γιατί οικογένειες που δεν έχουν χρήματα πρέπει να πληρώνουν φροντιστήριο επειδή ο καθηγητής δεν κάνει καλά τι δουλειά του ?

Δεν έχει σημασία να αναφέρουμε τί τους απαντήσαμε, ή να σας αναφέρουμε τις προσπάθειες που έχουμε κάνει ως Σύλλογος και τί  έχουμε καταφέρει.  Σημασία έχει ότι τα παιδιά μιλούσαν ώριμα, θέλουν να δουν αποτελέσματα για τα αιτήματά τους  κι  έχουν –  και λόγω ηλικίας - κάθε δίκιο να μην μπορούν να  … περιμένουν.


Τo Διοικητικό Συμβούλιο του 2ου Γυμνασίου Ηλιούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ

  Αγαπητοί γονείς, Ήρθε η ώρα για τις βασιλόπιτές μας, τις οποίες αποφασίσαμε να "κόψουμε" την πρώτη βδομάδα του Φλεβάρη μιας και ...