Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΣΟ

Η Πολιτιστική ομάδα του σχολείου μας σας προσκαλεί την Κυριακή στις 18 Μάρτη, στις 8 το βράδυ, στο σχολείο, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του φετινού πολιτιστικού προγράμματος: «Τα σπίτια αφηγούνται». Το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στα σπίτια ως φορέων της μνήμης και της ταυτότητας των ανθρώπων και των τοπικών κοινωνιών. Ένα πολιτιστικό πρόγραμμα για την άυλη  πολιτιστική κληρονομιά. Ο στόχος του προγράμματος είναι να κατανοήσουν τα παιδιά μέσα από συγκεκριμένα παραδείγματα ότι κάθε σπίτι μιλά την δική του «γλώσσα», μεταφέρει το δικό του «ιστορικό» φορτίο, το αποτύπωμα των ανθρώπων που το κατοίκησαν. Αρχή λοιπόν με τον αγαπημένο μας κύριο Νίκο.

Στην εκδήλωση αυτή φιλοξενούμε την Αγαθή Δημητρούκα, στιχουργό, συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας και μεταφράστρια, η οποία συνέδεσε τη ζωή της με τον Νίκο Γκάτσο και θα μας μιλήσει μέσα από τα προσωπικά της βιώματα για τον μεγάλο ποιητή.

Σας περιμένουμε όλους με χαρά και θα σας πούμε και κάποια τραγούδια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Σας ενημερώνουμε ότι  την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 το σχολείο θα σχολάσει στις 11.55 λόγω σύγκλισης του συλλόγου διδασκόν...