Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΓΙΑΣΜΟΣ -ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

 Αγαπητοί γονείς,

Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους!
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Αγιασμός στο σχολείο μας θα γίνει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί και τα παιδιά καλούνται να προσέλθουν στο σχολείο στις 9.30 πμ προκειμένου να κατανεμηθούν στις αίθουσές τους όπου θα περιμένουν τον ιερέα που θα περάσει από κάθε τμήμα ξεχωριστά! Κατόπιν, θα οδηγηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων απ' όπου θα παραλάβουν τα βιβλία τους και θα αποχωρήσουν. Τα βιβλία είναι ήδη ξεχωρισμένα και έτοιμα προς παραλαβή σε ατομικές σακούλες. Η όλη διαδικασία θα λήξει γύρω στις 11 οπότε και μπορείτε να παραλαμβάνετε τα παιδιά σας από την καγκελόπορτα καθώς δε θα επιτραπεί η είσοδος στους γονείς.

Σαφώς καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής, θα πρέπει να φορούν τις μάσκες τους και να είναι πολύ προσεκτικά στις οδηγίες των καθηγητών τους. Να αποφύγουν το συνωστισμό και τις πολύ.. στενές επαφές! Στο παρόν μήνυμα επισυνάπτονται κάποιες συνοπτικές οδηγίες για γονείς και μαθητές που αφορούν στη χρήση μασκας!

Μαζί με τα σχολικά βιβλία οι μαθητές όλων των τάξεων θα πάρουν σε έντυπη μορφή το Ατομικό Δελτίο Υγείας το οποίο, αφού συμπληρωθεί από παιδίατρο, θα επιστραφεί εγκαίρως στο σχολείο για τη συμμετοχή των παιδιών στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής. 
Ειδικά, στους μαθητές της Α΄ Τάξης Γυμνασίου θα δοθούν επιπλέον ένα έντυπο δήλωσης των ατομικών τους στοιχείων και μία υπεύθυνη δήλωση κηδεμονίας και αποδοχής ηλεκτρονικής ενημέρωσης για θέματα φοίτησης, τα οποία θα επιστραφούν συμπληρωμένα έως την Παρασκευή 18-9-2020.  

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα του σχολείου μας  www.2gym-ilioup.att.sch.gr .  

Τέλος, για τους αποφοίτους μας, να σας ενημερώσουμε ότι στο 3ο Λύκειο ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί επίσης στις 10 πμ. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ https://3lykeioilioupolis.com/ .

Καλή και δημιουργική χρονιά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ

  Αγαπητοί γονείς, Ήρθε η ώρα για τις βασιλόπιτές μας, τις οποίες αποφασίσαμε να "κόψουμε" την πρώτη βδομάδα του Φλεβάρη μιας και ...