Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Συνεχίσουνε οι επισκευές στο κτίριο του σχολείου μας


Ως αποτέλεσμα της υποβολής και παρουσίασης του υπόμνημα «Καταγραφή Προβλημάτων Κτιριακής Υποδομής» στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ηλιούπολης, από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την διοίκηση του σχολείου και το σύλλογο των καθηγητών.


Το Σάββατο 21η Μαρτίου 2015, μετά από παραστάσεις του Συλλόγου μας προς τον Δήμο Ηλιούπολης, συνεργεία αύξησαν ύψους στηθαίου με μονό μεταλλικό κιγκλίδωμα (10μ) στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.


Επίσης,  σφραγίστηκε την θυρίδα κενού κάτω  από κερκίδες υπαίθριου θεάτρου (είχε σφραγισθεί από το σχολείο και παραβιάσθηκε πρόσφατα). 
Και απομακρύνθηκε μεταλλικής αιχμηρής αναμονής στήριξης πέργκολας από τον αύλειο χώρο (ενώ αφαιρέθηκε παλαιά πέργκολα αυτό παρέμεινε). 






Την Κυριακή 22η Μαρτίου 2015, συνεργεία του Δήμου επισκευάσανε τις σιδερένιες κάσες στις τουαλέτες που χρησιμοποιούν τα κορίτσια στον Α' όροφο, οι οποίες είχαν σημειακά αποκαλυφθεί, ήταν αιχμηρές και σκουριασμένες. Τώρα οι πέντε ξύλινες πόρτες των WC μετά από την απαραίτητη επεξεργασία κλείνουν. Τέλος, τοποθετήθηκαν καινούρια πλακάκια στους τοίχους γύρο από τις πόρτες όπου είχαν πέσει. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ

  Αγαπητοί γονείς, Ήρθε η ώρα για τις βασιλόπιτές μας, τις οποίες αποφασίσαμε να "κόψουμε" την πρώτη βδομάδα του Φλεβάρη μιας και ...