Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

2ο Γυμνάσιο - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (Κυριακή 31 Ιανουαρίου, ώρα 10:00π.μ.)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Και στο blog του Συλλόγου: goneis2gymilioupolis.blogspot.gr

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
Μαζί με τις ευχές μας για τη νέα χρονιά θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα θέματα:

-  ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: Στο πλαίσιο της προσπάθειας μας για τη διαμόρφωση ενός πολιτισμένου περιβάλλοντος για τα παιδιά μας, προγραμματίζουμε δράσεις που απευθύνονται κυρίως στους μαθητές του σχολείου αλλά και στους γονείς τους για κάποια Σαββατοκύριακα της φετινής χρονιάς.

Η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, ώρα 10:00 π.μ. στο χώρο του σχολείου. Θα ξεκινήσουμε καθαρίζοντας τους κοινόχρηστους εσωτερικούς χώρους του σχολείου (διαδρόμους, χωλ, τουαλέτες) καθώς και το προαύλιο. Είναι απαραίτητο όσοι γονείς / παιδιά  έρθουν, να είναι εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα «εργαλεία»: σκούπες, φαράσια, σακούλες σκουπιδιών, καθαριστικά, κλπ.

Οι επόμενες συναντήσεις μας – και ανάλογα με το κέφι της ομάδας εθελοντών – προγραμματίζονται για: την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, την Κυριακή 6 Μαρτίου, την Κυριακή 20 Μαρτίου, την Κυριακή 17 Απριλίου,  την Κυριακή 6 Μαίου. (Θα ενημερώνεστε εγκαίρως).

Στόχος αυτής της δράσης είναι να υποστηρίξουμε το έργο της καθαριότητας του σχολείου. Σημειώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς το σχολείο μας δεν καθαρίζεται όπως πρέπει και αυτό έχει επισημανθεί στον Δήμο Ηλιούπολης τόσο από τη  Δ/νση του σχολείου όσο και από το σύλλογο γονέων.

Επειδή όμως το σχολείο εκτός από καθαρό είναι ωραίο να είναι και «ζωντανό», στο πλαίσιο αυτής της δράσης προβλέπονται επιπλέον και άλλες, πιο ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις:
- Βελτίωση των χώλ του σχολείου (παγκάκια, ανάρτηση ενημερωτικών πινακίδων, «μαστορέματα» και βαψίματα όπου χρειάζεται, κλπ)
-    Έξυπνη σήμανση χώρων και αιθουσών
-    Κήπος σχολείου
-    Εξωτερικές σημειακές χρωματικές παρεμβάσεις

Θα χαρούμε να σας δούμε και να περάσουμε μαζί κάποιες ώρες δουλεύοντας ομαδικά και δημιουργικά σε έναν χώρο που μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ.

Για το Δ.Σ του Συλλόγου των Γονέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ

  Αγαπητοί γονείς, Ήρθε η ώρα για τις βασιλόπιτές μας, τις οποίες αποφασίσαμε να "κόψουμε" την πρώτη βδομάδα του Φλεβάρη μιας και ...